lørdag den 14. maj 2011

Juhuuuu, endelig færdig med bryllups invitationer. 41 stk.


Det er længe siden jeg har blogget. Har haft travlt med job, børn, bryllupsforberedelser og hus salg... Vores hus er ikke solgt endnu, men vi krydser fingre. Imorgen har vi en fremvisning ;0) idag blev jeg langt om længe færdig med invitationerne til vores bryllup.. De har hængt over mit hoved i lang tid, og har gjort mig lidt stresset. Men nu er de færdige, 41 stk... Pyhaaa det bliver kedeligt i længden. Nu vil jeg lige se de sidste melodi grand prix stemmer, og så vil jeg til drømmeland. Godnat til jer alle derude.

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

Hellemor sagde ...

Hvor er kortene blevet flotte. 41 stk. det er godt nok mange. Kan godt forstå at de sidste kort ikke var så spændende at lave som de første.

Held og lykke med fremvisningen.

Sofie sagde ...

Hvor blev de fine:0) Og nej det er aldrig spor sjovt og lave rigtig mange af samme slags. Jeg plajer og lave det til samlebånds arbejde, så går det rigtigt hurtigt;0)
Knus og god søndag

KFE Design sagde ...

Det må være en fantastisk fornemmelse at lave indbydelse nummer 41. De er blevet rigtig fine. Jeg håber også for jer, at I får solgt huset snart - jeg ved, at det ikke er sjovt bare at vente på at den rigtige køber skal komme.

Jane sagde ...

Hej Heidi hvor er de godt nok flotte de indbydelser. Sikke da et arbejde. Du må ha en engels tålmodighed :O) Ha´en god dag

Ifversen sagde ...

Superflotte invitationer! Jeg er heller ikke begejstret de sidste par minutter jeg laver masseproduktionskort!
Håber det gik godt med fremvisningen!

Toras sagde ...

Hey rigtig flotte kort, jeg stod lige og summede mens jeg kiggede lidt efter spændende Bloggs og så stødte jeg lige på dine flotte Kort, hygge herfra.. pæn Blogg foresten

FruMaansen sagde ...

Flotte invitationer!

har lige lavet 38 invitationer til fødselsdag, og det endte også med at blive kedelig masseproduktion!

Jette / ma11edina sagde ...

De er utroligt flotte, og ja, 41 stk. er mange :)) Håber jeres fremvisning gik godt, og så vil jeg ønske dig en god tur til Mallorca :)))