søndag den 13. marts 2011

Kortmester uge 3

Her er mit bidrag til kortmester uge 3. Undskylder den ringe billedkvalitet, men er først blevet færdig med det her til aften, og så var lyset ikke lige det bedste at fotografere i..
Jeg syntes denne uge er fløjet afsted. Igår holdte vi fastelavns fødselsdag for Silas, hvor hans kammerater fra børnehaven var her. Vi slog katten af tønden, det var en stor succes. ;o)
Idag har vi været hos nogle venner til eftermiddags kaffe, gå tur på stranden og senere aftensmad, rigtig hyggeligt.. Vi ser dem desværre for sjældent.. Ja, og så skulle vi jo se den nye serie på tv2, den som dræber... Puhaaaa den var lidt uhyggelig, men tegner til at vær en god serie... Ser du den? Elsker danske serier om søndagen, det fuldender ligesom weekenden..
Nu vil jeg smutte ud og smøre madpakke, og så på hovedet i seng. Vækkeuret ringer allerede kl. 5 imorgen... Godnat og sov godt alle sammen.... Zzzzzz zzzz.3 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Smukt kort, dejlige friske farver og sødt med de runder felter!! Ja, tiden flyver - for hurtigt! Jeg kom til at sidde og lege med HA stempler og glemte alt om TV... :))

Gitte sagde ...

Fedt kort og farverne er jo helt i top

Mohammed Adwan sagde ...

موضوع جميل تفضل هنا