søndag den 29. november 2009

Sikke en weekend... Farvel oldemor..

Puha, sikke en weekend... I tirsdags fik Lars' farmor en stor blodprop i hjernen, lægerne sagde at hun kun havde overlevet fordi hun var så gammel (94 år) så der var plads i hjernen.. Havde den ramt en af os andre ville vi dø med det samme..Men desværre blev hun lam i den ene side, og lå bare de efterfølgende dage og sov, mens hun trak vejret meget dybt... Hun fik ingen mad, kun saltvand indimellem, så hendes dage var talte... Igår aftes fik hun så fred, det var trist, men også godt, hun har altid sagt at hun håbede det kom til at gå stærkt når engang hun skulle herfra... Men selv om hun var gammel er det jo et stort tab for os der er tilbage... Hun var heldigvis rigtig frisk til det sidste, og et fantastisk menneske... Vi kommer til at savne hende, men jeg tror på hun holder øje med os.. Da vi fortalte Silas at oldemor var død, og var kommet op i himlen til oldefar, sagde han at der var Boey også oppe (Boey er vores venners afdøde hund) så nu havde de en hund deroppe også.. hihi Skægt som børn binder tingene sammen..
Igår blev Julius også syg, høj feber, og det har han stadig, så han har vist fået sig en omgang svine influenza, det er så synd for de små pus når de er syge... Så vi krydser fingre for at han snart er på toppen igen...
Nu kommer der snart sidste afsnit af forbrydelsen, uha det glæder jeg mig til... Ha' en god aften..

lørdag den 21. november 2009

Kort til Hero Arts challenge..


Jeg har kun en gang tidligere deltaget i Hero Arts challenge.. Og jeg syntes det er nogle rigtig gode konkurrencer de har.. Og folk er rigtig søde til at kommentere på de bidrag der er med... Denne uges udfordring lød på Trimmings.. Hmmnnn hvad betyder det lige... hihi Heldigvis var Pia fra Kreative fornemmelser så sød at fortælle mig det... Og det betyder noget i retning af rester, feks. bånd, papir eller hvad man nu måtte ha' af rester... Jeg har lavet dette julekort til konkurrencen... Tak fordi du kiggede med, ha' en skøn weekend.. (psssttt, ses vi til kreativ dag i Asdal imorgen??)


tirsdag den 17. november 2009

Nyfødte Mikkel


Her et billede af Susannes lille nye dreng.. Han er bare så fin, og som i kan se har han det vildeste lange hår... Silas var lidt muggen over at han ikke var med oppe og se ham.. Så vi tager derop en lile tur igen imorgen eftermiddag... Vi bor jo kun 5 min fra sygehuset, så det er nemt..
Posted by Picasa

Kort til Susannes lille nyfødte dreng..


Igår mandag fik Susanne og Jan en lille sød og dejlig dreng, ved planlagt kejsersnit.. Jeg vidste de skulle ha' kejsersnit den dag, og jeg vidste det blev en dreng, så det var bare igang med kortet.. hihi Kan ikke lige huske navnet på papiret, det er noget jeg har fået til crop sidste gang, mener jeg hihi... Tekst stemplerne er købt ved kreative fornemmelser, og jeg mener det er Ali edwards der har designet dem... Der er super mange søde baby tekster på det ark jeg har købt.. Ser lige om jeg kan få mobilen til at overføre billeder, så kan i lige få et billede af den lille søde Mikkel..
Posted by Picasa

Kort til Bentes 60 års fødselsdag..


I fredags var vi til Lars' moster Bentes 60 års fødselsdag, det var en rigtig hyggelig fest.. Og jeg havde lavet dette kort til hende.. Et rigtig tøsekort.. Som jeg faktisk selv blev ret glad for... Papiret er fra en paper stack jeg købte i tirsdags i panduro, da Silas og jeg havde hyggedag.. Det er fra Thilda, og rigtig tøset... Den lille tag, er stemplet med et lille stempel fra Hero Arts... Det er lidt svært at se, men jeg har syet to gange rundt på kortet, det giver en super god effekt irl.
Ha' en hyggelig aften...
Posted by Picasa

mandag den 2. november 2009

Bryllups æske



Jeg har lige været ved at overføre billeder fra min tlf. til computeren.. Og så faldt jeg lige over billederne af denne æske/kasse som jeg lavede til Lars' søster og svoger, som blev gift i August.. Vi brugte kassen til at ligge nogle hyggelige ting ned i, samt et hjerte hvor hver gæst havde skrevet et godt råd, en lille hilsen eller noget andet de ville sige til brudeparret.. Og så må rudeparret først åbne æsken når de har et års bryllupsdag, så kan de sidde og hygge sig med indholdet, læse alle beskederne og tænke tilbage på deres dejlige fest... Jeg har lavet sådan en æske til andre brudepar, og der har den ihvertfald gjort lykke...
Jeg var til crop i lørdags i Asdal, super hyggelig dag.. Fik da også lavet 1,5 LO ;o) Har ikke aget billeder endnu, så dem får i at se senere...
Ha' en rigtig god dag.. Nu vil jeg ligge mig lidt på sofaen, imens Julius sover... Han sover ikke tiden væk om natten, han er helt vildt snottet og forkølet.. Så man må slappe af mens man kan..
Hyg jer..

Knus HeidiAnn
Posted by Picasa
Posted by Picasa