mandag den 8. februar 2010

Velkommen til verden Layout..

Dette er et af de første Layouts jeg har lavet til Julius' bog. Der er vist ikke så meget at fortælle om det.. Kan ikke lige huske hvor papiret er fra, men syntes det passede godt til billederne, og så især når det nu blev en lille prins... Ja tænk engang, den lille prins er nu en stor fyr på 10 mdr....

Nu skal der slappes af herhjemme, med min veninde fra Læsø, vi har lige puttet vores tilsammen 4 børn, efter en aktiv dag i byen, på biblioteket osv. Ved ikke helt hvem der er mest trætte, os eller børnene.. hihi Men nu skal vi ha' os en lille forfriskning, en recorderlig, og senere en Mokai, inden vi går i seng. Imorgen rejser de nemlig hjem til Læsø igen.

Ha' en god aften, og tak for alle jeres søde beskeder, de varmer i en kold tid ;o)

PS: Lachris, jeg skal starte på job i en børnehave, som lige er blevet udvidet fra 40 børn til 80, så alt er næsten nyt, både struktur, institution, personale osv. Så det bliver spændende at være med til..

6 kommentarer:

Heidi sagde ...

Hvor er det godt og hold da k.. så godt du ser ud på disse billeder ;o)

Hvor hyggeligt lige at sig et hurtig hej til dig og dine skønne drenge knus

Karina Beck sagde ...

Rigtig flot layout. Dejlig farvesammensætning.

Anonym sagde ...

Ih hvor er det også et skønt LO! Fedt papir og en super opsætning. Det lyder som et job med udfordringer du skal igang med :O)

Hellemor sagde ...

Super, super flot layout og jeg kan kun give Heidi ret i at du ser ud på billederne, og så efter en fødsel. Det er noget flot papir og det passe perfekt til anledningen.

Dit nye arbejde lyder spændende og du kommer da til at sætte dit præg på jobbet.

Sanne sagde ...

Dejlige billeder af en glad mor! Flot LO Heidi Ann - pøj pøj med det nye job!

Helle Sahl sagde ...

Super flot layout. Skønne detaljer.